Westfacilitair ook op Twitter
Volg Westfacilitair ook op Twitter. De nieuwsfeiten die wij op de website publiceren, worden ook via Twitter verspreid. Op het moment dat er belangrijk of interessant nieuws op facilitair gebied is, bent u direct op de hoogte.

Wie onderhoudt uw uitstraling?

Wij zijn ervan overtuigd dat de werkomgeving veel meer is dan een verzameling van stenen en meubilair. Het is een plek waar actie, energie en passie samen komen om top-prestaties te leveren. Een plek die schoon en uitnodigend moet zijn voor iedereen. Een schone en nette werkplek is niet alleen een noodzakelijk kwaad. Het stimuleert betere werkprestaties en het helpt bij het verbeteren van de relaties onderling en..... met de klant.

De uitstraling van uw werkomgeving is heel belangrijk. Onderzoek heeft aangetoond dat de eerste indruk die een potentiele klant opdoet bij het betreden van uw pand, sterk meeweegt in de beslissing om wel of niet met u in zee te gaan.

Wie onderhoudt uw uitstraling?

Ontvang gratis een fles UITstraling

Neem contact met ons op, maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ontvang gratis een unieke fles uitstraling.

Nieuws

Hieronder vindt u nieuws over ons of nieuws op facilitair gebied dat wij graag met u willen delen.

'Kantoorinrichting bepalend voor sfeer op werkvloer'AMSTERDAM - De manier waarop het kantoor is ingericht vindt 83 procent van werkend Nederland belangrijk.Ruim 42 procent van de werknemers zegt zelfs productiever te worden van een goede kantoorinrichting. Dat blijkt uit onderzoek van NationaleVacaturebank.nl onder ruim 1000 respondenten.

Bijna 20 procent van de werknemers in Nederland wordt vrolijk van veel kleur op kantoor. Daarnaast geeft een op de tien respondenten aan dat kunst op kantoor hem of haar inspireert. Bij een fijne kantoorinrichting denkt men vooral aan planten (26 procent), veel kleur (17 procent) en kunst (10 procent).


Volgens Mark Borgman van NationaleVacaturebank.nl is bij veel organisaties de sfeer heel bepalend voor de productiviteit. `Werkgevers denken er vaak niet over na dat de kantooromgeving enorm bijdraagt aan de sfeer binnen een bedrijf.`

Bron: nu.nl